copywriting partners
copywriting partners
online copywriting portfolio tony wassenaar

I ♥ PARTNERSHIPS

Ik ben er eerlijk over: het liefst werk ik met online marketing bureau's, webdesigners, programmeurs, social media beheerders en andere internet marketing specialisten. Je weet namelijk van de hoed en de rand en dat zorgt er voor dat mijn teksten nog beter hun doel treffen. Een Win-Win situatie voor ons beiden. Jij kan namelijk professionele (SEO) teksten aanbieden aan je klanten en ik breid mijn netwerk aan professionals nog verder uit. Beter kan niet toch?

 

Ja, ik wil ook partner worden

Waarom Partner Worden?

Hierboven en hiernaast zie je een aantal marketing bureau's waar ik al mee samenwerk. Het zijn ze niet allemaal, maar doelbewust kiezen ze wel allemaal voor mij. Simpelweg omdat een samenwerking met mij zo z'n voordelen heeft.

  • Teksten schrijf ik altijd met een doel
  • Ik verdiep me in het onderwerp én de doelgroep
  • SEO teksten zijn 100% SEO proof
  • Afspraak = Afspraak
  • White Label is mogelijk (niemand weet dat ik voor je schrijf)

Zij werken al met mij

“Teksten schrijven is een vak apart, maar bij Tony heb je daar geen zorgen over.
Hij schrijft teksten van grote kwaliteit en weet hoe hij jouw ideeën in tekst kan omzetten. Denkt met je mee en voorziet je ook nog eens met prima feedback.
Kortom, een creatieve tekstschrijver die het vak als geen ander verstaat!”

Richard RRichard.nl

“Ik kan Tony Wassenaar van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatieve teksten die ruim voldoen aan onze eisen binnen het afgesproken tijdstip. Het gaat je goed!”

Necip Necmar.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Door de prettige samenwerking hopen we nog lang te kunnen genieten van van zijn diensten.”

Jeroen Dik.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt en snel verwerkt. Dus twijfel niet en laat Tony het doen!”

Dzevad Pukoo

“Vanaf de eerste teksten die Tony me stuurde wist ik direct dat dit een samenwerking voor langere duur zou worden. Waar het ook over gaat, Tony verdiept zich echt in het onderwerp en schrijft een fijne en prettig leesbare tekst.”

Ricky Brixion

“De teksten van Tony dekken altijd de juiste lading. Een tekst op een website is pas perfect als deze voldoet aan de eisen van de user en zoekmachines. Tony begrijpt dit als geen ander.”

Mike Vindy & Clickonline

“Voor kwalitatieve, heldere SEO teksten is Tony mijn man! Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt. Een creatieve copywriter nodig? Twijfel niet en laat Tony het doen!”

Robin RRobin.nl

“Tony is in mijn ogen de beste copywriter van Nederland”

Sasha SAM Online Marketing & Webdesign

Wat kan je dan precies voor mijn bedrijf betekenen?

Teksten voor de zoekmachines
Van een enkele SEO tekst tot een langdurig zoekmachine optimalisatie traject: ik denk met je mee en schrijf 100% SEO proof teksten voor de zoekmachines én voor de bezoekers.
Originele copy
Mijn teksten spreken aan, want ik schrijf ze altijd met het hoofddoel in het achterhoofd. Van een simpele landingpage tot volledige e-books. Het is bij mij nooit recht-toe-recht-aan werk.
Blogs
Ik lever je volgens afspraak dagelijks, wekelijks of maandelijks blogs aan die aansluiting vinden met de doelgroep van je klanten en bijdragen aan een hogere ranking in de zoekmachines.
Complete Website teksten
Bouw je websites voor klanten? Door samen te werken met mij kun je je klant een totaalpakket aanbieden. Een website + alle teksten van A tot Z = een kant en klaar pakket voor je klanten.
Social Media Content
Beheer je de social media profielen van je klanten en heb je hulp nodig met de geschreven content? Laat mij de juiste woorden bij de juiste media zoeken.
In Depth materiaal
Van een freebee voor de emaillijst van je klanten tot een complete autoresponder serie. Ik help je met het opzetten van de funnel en voorzie je van in-depth content.
Jaren werkzaam als copywriter
7
Onderwerpen waar ik over schreef
1001
Kopjes koffie tijdens het schrijven
9125
Woeste klanten
0

Oke Tony. Ik wil graag een partnership met je aangaan

Nice! Vertel me snel hoe we elkaar kunnen versterken.

Waar ik in uitblink

Creativiteit
95%
Zoekmachine Optimalisatie
80%
Afspraak = Afspraak
100%
Research
99%

Uitleg over White Label Samenwerking

Op mijn website vind je niet alle projecten en klanten waar ik voor en aan gewerkt heb. Dit komt omdat ik voor sommige marketingbureau's op White Label basis werk. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld niet opscheppen over het feit dat ik voor één van Nederland's grootste hostingproviders heb gewerkt. Of voor andere 'grote namen'. Alle credits gaan namelijk naar het marketingbureau dat de opdracht aan me heeft uitbesteed. En that's fine by me.

Als je graag op White Label basis met me wilt samenwerken geldt dit natuurlijk ook voor jou. Ik lever de teksten op. Jij strijkt met de eer en ontvangt je commissie. Deze manier van samenwerken is ideaal voor marketingbureau's, webdesigners en SEO specialisten. Je kunt namelijk copywriting onderbrengen bij je diensten zonder zelf ook maar 1 letter op papier te pennen. Dus, partner worden dan maar?

Speciaal voor copywriters

Er is 1 groep die ik nog niet benoemd heb op deze pagina, maar waar ik natuurlijk ook mee samenwerk: tekstschrijvers!

Ben of ken jij een goede copywriter die nooit genoeg krijgt van in z'n pen klimmen? Laat het me dan ook weten!

Ik ben altijd op zoek naar schrijftalent om mijn huidige samenwerkingen nog meer mee uit te breiden.

Wel kwaliteit boven kwantiteit. Zoals altijd. Test me door op de knop te klikken.

 

Ja, ik word partner