Over Tony

“Mevrouw Uijlenbergh, mijn docente Nederlands, gaf me een 9,9 voor mijn eerste opstel in de brugklas. Alleen het gebruik van alinea’s ontbrak.

Ze drukte me op het hart om iets met schrijven te gaan doen. Ik bedankte vriendelijk. Toentertijd zag ik geen brood in schrijven. Internet was op dat moment namelijk nog een pasgeboren baby…

tony wassenaar
Tony @ Work: coffee, computer & music…

Things changed since then…

Dat hoef ik je niet te vertellen…

M’n liefde voor het schrijven is altijd gebleven. Ik ben het altijd blijven doen. Vaak voor mezelf. Soms voor anderen. Maar door de evolutie van het internet bleken de mogelijkheden opeens eindeloos.

Tony, de schrijver

Want uiteindelijk dus toch. Ik schrijf. Professioneel. Alleen niet op de manier waar ik in de brugklas aan dacht. Begonnen met een eigen website, naast mijn full-time job. Gewoon omdat ik wilde ontdekken wat het me zou brengen. Al gauw werd mijn schrijfstijl opgemerkt door enkele bevriende internet ondernemers en vanaf dat moment ging het hard.

Kijkjes in de keuken mogen nemen bij toppers in de internet marketing qua zoekmachine optimalisatie, online adverteren, social media strategieën, conversie optimalisatie, usability, het strategisch inzetten van content en de rest van het online marketing en webdesign repertoire.

Ik heb in de afgelopen jaren onnoemelijk veel teksten mogen schrijven voor eigen websites en voor de websites van klanten.

Veel vette blogs gedropt, veel interessante dingen geleerd door de diverse klanten waar ik voor schrijf en samen serieuze topposities in de zoekmachines behaald, wat echt supercool blijft om te zien; je eigen werk op de eerste plek in Google


Deze website

Tonywassenaar.nl is mijn thuisbasis. Hier vind je van alles over mijn diensten. Wat ik voor je kan betekenen als tekstschrijver. Kijk op de afzonderlijke pagina’s om meer over mijn services te weten te komen. Ze staan hierboven al als linkjes vermomd, maar hieronder nog maar eens in een duidelijk overzicht:

Een aantal van deze diensten bied ik niet zelf aan. Ik geloof sterk in het principe van je talenten ontwikkelen en een team om je heen verzamelen die deze talenten nog verder kan maximaliseren om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Om die reden werk ik veel samen met andere freelancers en zelfstandigen in de internet marketing & webdesign wereld.

Je leest er meer over op de partnership-pagina.


Volg me via Social Media!

Connecten met me doe je natuurlijk via je favoriete netwerk!

facebook.com/tony.wassenaar

twitter.com/tonywassenaar

instagram.com/tonywassenaar

linkedin.com/Tony Wassenaar

plus.google.com/Tony Wassenaar

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking?

Over mij, mijn werkzaamheden, mijn website of juist over jouw website of jouw diensten?

Laat het me weten via de knop. Ik kom graag met je in contact en antwoord ALTIJD binnen 24 uur!

Contact met Tony