Voor wie?

Wij heeft er baat bij mijn SEO copywriting service?

  • iedereen met een eigen website
  • lokale bedrijven
  • marketing bureau's
  • SEO bedrijven zonder copywriter
  • mensen die veel geld verliezen met online adverteren
  • en iedereen die gewoon graag hoger in Google komt!
Ja, ik wil SEO teksten laten schrijven door jou Tony

Wat is SEO copywriting?

Je kunt op talloze manieren gevonden worden met je website. Mond op mond reclame werkt prima en ook Social Media kan voor veel bezoekers zorgen. 

Het mooiste is het natuurlijk wanneer bezoekers gratis op je website komen. Dit kan en dit noemen we SEO. Ook wel zoekmachine optimalisatie.

Teksten die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines dragen bij aan een betere vindbaarheid in de organische resultaten van een zoekmachine. Organisch klinkt misschien wat moeilijk, maar ook jij bent hiermee bekend. Het zijn namelijk de resultaten in Google die je ziet onder de advertenties.

Ik schrijf 100% SEO proof teksten die je helpen om te groeien in de zoekmachines. Er is echter wel een kanttekening die ik moet maken hierover...

De kanttekening over SEO (copywriting)

seo copywriting

Er is 1 belangrijk ding wat ik je over zoekmachine optimalisatie wil vertellen voordat je verder gaat. Het is niet leuk en waarschijnlijk schop ik veel professionals nu tegen het zere been met deze opmerking, maar:

"NIEMAND kan je de eerste plek in Google beloven. Doen ze het wel? Dan liegen ze!"

Scoren in Google is afhankelijk van meer dan 200 factoren. Niemand - behalve Google zelf - weet precies welke factoren en hoe de verhoudingen hiertussen zijn. Er is dan ook niemand die je 100% een 1ste plek kan beloven. Echt niet...

Wél is het zo dat je topposities kunt behalen dankzij de inspanningen van een copywriter die SEO teksten schrijft en bijgestaan wordt door zoekmachine optimalisatie specialisten die veel van deze factoren optimaliseren.

Met mijn netwerk van SEO experts kán ik je topposities in Google beloven. Bekijk zelf mijn portfolio en de behaalde resultaten maar. Maar die nummer 1 positie, die beloof ik je nooit. Zeker niet met SEO teksten zónder aanvullend zoekmachine optimalisatie traject.

SEO IN CIJFERS

Aantal websites wereldwijd
966000000000
Zoekopdrachten p/s in Google
40000
% mensen dat alleen pagina 1 bekijkt
88
% bezoekers dat op posities 1-5 klikt
77

Aan de slag met groeien in de zoekmachines

Samen met mij (en mijn partners) naar de top 5 van Google?

Tony, ik wil graag eerst nog weten wat SEO copywriting kost

Sorry, maar een antwoord zoals je het zou willen kan ik je (nu nog) niet geven. Nog meer dan mijn overige diensten als copywriting en de blogservice is SEO copywriting maatwerk. Zeker als ik samen met één van m'n partners een SEO traject voor je uitstippel. 

Neem daarom vrijblijvend contact met me op. Zoeken we samen naar een oplossing die het best aansluit bij je doelstellingen. 

 

Diensten vanuit mijn netwerk die bij SEO copywriting horen

Webdesign
Met mijn netwerk van webdesigners kan ik een op maat gemaakte website leveren voor je producten of diensten.
Social Media
Social Media is onmisbaar. Ik kan je helpen je social media profielen te beheren en content te plaatsen die aansluit bij je doelgroep.
Online vindbaarheid
Zoekmachine optimalisatie. Maar ook branding van je merk of product. Laat mij en m'n netwerk er voor zorgen dat je online gezien wordt!

Mijn overige bijpassende diensten

SEO copywriting

SEO copywriting, zoekmachine optimalisatie oftewel: schrijven voor zoekmachines zodat je website beter gevonden wordt op het internet. Als SEO copywriter schrijf ik 100% SEO PROOF teksten die helpen om met je website hoger in Google te komen.

Copywriting

Copywriting. Het is m’n liefde. M’n passie. Hetgeen ik het liefste doe, maar vooral waar ik goed in ben. Op dagelijkse basis schrijf ik voor de meest uiteenlopende klanten diverse copy. Het zijn teksten die raken. Pakken. Enthousiasmeren en converteren.

Blogservice

Met mijn blogservice help ik jou op (vooraf afgesproken) periodieke momenten blogs online te zetten waardoor je een betere verbinding maakt met je publiek, er meer bezoekers op je website zullen komen en je posities in de zoekmachines zullen stijgen.

Dit is wat ze zeggen over mijn skills

“Teksten schrijven is een vak apart, maar bij Tony heb je daar geen zorgen over.
Hij schrijft teksten van grote kwaliteit en weet hoe hij jouw ideeën in tekst kan omzetten. Denkt met je mee en voorziet je ook nog eens met prima feedback.
Kortom, een creatieve tekstschrijver die het vak als geen ander verstaat!”

Richard RRichard.nl

“Ik kan Tony Wassenaar van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatieve teksten die ruim voldoen aan onze eisen binnen het afgesproken tijdstip. Het gaat je goed!”

Necip Necmar.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Door de prettige samenwerking hopen we nog lang te kunnen genieten van van zijn diensten.”

Jeroen Dik.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt en snel verwerkt. Dus twijfel niet en laat Tony het doen!”

Dzevad Pukoo

“Vanaf de eerste teksten die Tony me stuurde wist ik direct dat dit een samenwerking voor langere duur zou worden. Waar het ook over gaat, Tony verdiept zich echt in het onderwerp en schrijft een fijne en prettig leesbare tekst.”

Ricky Brixion

“De teksten van Tony dekken altijd de juiste lading. Een tekst op een website is pas perfect als deze voldoet aan de eisen van de user en zoekmachines. Tony begrijpt dit als geen ander.”

Mike Vindy & Clickonline

“Voor kwalitatieve, heldere SEO teksten is Tony mijn man! Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt. Een creatieve copywriter nodig? Twijfel niet en laat Tony het doen!”

Robin RRobin.nl

“Tony is in mijn ogen de beste copywriter van Nederland”

Sasha SAM Online Marketing & Webdesign

Dus…

Samen (met ons) naar de top in Google?