Voor wie?

Herken jij jezelf in één van de volgende stellingen?

 • Ik heb nog geen website, maar wil wel graag aan de slag
 • Mijn website wordt gebouwd, maar ik heb nog geen copywriter
 • Ik heb al een site, maar weinig bezoekers en geen actie op de site
 • De teksten op mijn website zijn verouderd en aan vervanging toe
 • Ik heb moeite mijn bedrijfsboodschap in woorden om te zetten
 • Ik vind het lastig om de taal van mijn doelgroep te spreken
 • Ik haat schrijven gewoon. Punt. Help mij a.j.b.

Copywriting = Spelen met woorden

Copywriting. Het is m'n liefde. Het is m'n passie. Het is hetgeen ik het liefste doe. Maar vooral daar waar ik goed in ben. Op dagelijkse basis schrijf ik voor de meest uiteenlopende klanten originele copy.

Het zijn teksten met een doel. Een spel van woorden tot je de bezoeker hebt waar je 'm hebben wilt. Want dat is het verschil tussen copywriting en tekstschrijven.

Copywriting is enthousiasmeren, activeren en converteren. Niet het domweg opdreunen van geschreven content.

Wil je verschil maken? Neem dan een copywriter in de hand...

 

De feiten

Aantal woorden originele copy
5460398
Onderwerpen
1001
Gem. aantal woorden per copy
841
Prijs per woord in €
0

Waarom geen vaste prijs per woord?

Natuurlijk zoek je ergens op mijn website naar een soort van richtprijs. Ik vertel je nu alvast dat je die niet gaat vinden. Voor geen van mijn services trouwens. Ik geloof namelijk dat we allemaal uniek zijn. Jij. Ik. Onze bedrijven. Daarom krijg je van mij nooit een vaste prijs per woord.

Wat je dan wél krijgt van mij?

Een vaste prijs per project. Per tekst dus. Of per x aantal teksten. Per hele website. Of per heel SEO of Social Media traject. Je krijgt van mij ALTIJD 1 prijs.

Hoeveel uur ik ook (meer) moet maken voor onderzoek én hoe lang het ook duurt om de teksten te schrijven. Je betaalt bij mij de prijs die we samen afspreken. Niets meer. Niets minder. Fijn toch?

Tony’s copywriting skills inzetten

Ik ga graag voor je aan de slag. Vertel me waarover het gaat...

Mijn skills

Creativiteit
95%
Research
99%
Afspraak = Afspraak
100%
Writer's block
1%

Wat valt er onder copywriting?

Copywriting. De 8ste keer dat ik de term gebruik op deze pagina. Maar wat valt daar nu precies onder? Waar kun je mij allemaal voor inschakelen?

 • blogposts en webteksten
 • salespagina's + optin pagina's
 • (seo) landingpages
 • e-books & whitepapers
 • mailings en autoresponderseries
 • en alle andere vormen van creatieve (online) copy

Dit is wat ze zeggen over mijn copywriting skills

“Teksten schrijven is een vak apart, maar bij Tony heb je daar geen zorgen over.
Hij schrijft teksten van grote kwaliteit en weet hoe hij jouw ideeën in tekst kan omzetten. Denkt met je mee en voorziet je ook nog eens met prima feedback.
Kortom, een creatieve tekstschrijver die het vak als geen ander verstaat!”

Richard RRichard.nl

“Ik kan Tony Wassenaar van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatieve teksten die ruim voldoen aan onze eisen binnen het afgesproken tijdstip. Het gaat je goed!”

Necip Necmar.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Door de prettige samenwerking hopen we nog lang te kunnen genieten van van zijn diensten.”

Jeroen Dik.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt en snel verwerkt. Dus twijfel niet en laat Tony het doen!”

Dzevad Pukoo

“Vanaf de eerste teksten die Tony me stuurde wist ik direct dat dit een samenwerking voor langere duur zou worden. Waar het ook over gaat, Tony verdiept zich echt in het onderwerp en schrijft een fijne en prettig leesbare tekst.”

Ricky Brixion

“De teksten van Tony dekken altijd de juiste lading. Een tekst op een website is pas perfect als deze voldoet aan de eisen van de user en zoekmachines. Tony begrijpt dit als geen ander.”

Mike Vindy & Clickonline

“Voor kwalitatieve, heldere SEO teksten is Tony mijn man! Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt. Een creatieve copywriter nodig? Twijfel niet en laat Tony het doen!”

Robin RRobin.nl

“Tony is in mijn ogen de beste copywriter van Nederland”

Sasha SAM Online Marketing & Webdesign

Met en voor hen schreef ik al

copywriting partners
copywriting partners
online copywriting portfolio tony wassenaar
Webdesign
Met mijn netwerk van webdesigners kan ik een op maat gemaakte website leveren voor je producten of diensten.
Social Media
Social Media is onmisbaar. Ik kan je helpen je social media profielen te beheren en content te plaatsen die aansluit bij je doelgroep.
Online vindbaarheid
Zoekmachine optimalisatie. Maar ook branding van je merk of product. Laat mij en m'n netwerk er voor zorgen dat je online gezien wordt!

Overige diensten

SEO copywriting

SEO copywriting, zoekmachine optimalisatie oftewel: schrijven voor zoekmachines zodat je website beter gevonden wordt op het internet. Als SEO copywriter schrijf ik 100% SEO PROOF teksten die helpen om met je website hoger in Google te komen.

Copywriting

Copywriting. Het is m’n liefde. M’n passie. Hetgeen ik het liefste doe, maar vooral waar ik goed in ben. Op dagelijkse basis schrijf ik voor de meest uiteenlopende klanten diverse copy. Het zijn teksten die raken. Pakken. Enthousiasmeren en converteren.

Blogservice

Met mijn blogservice help ik jou op (vooraf afgesproken) periodieke momenten blogs online te zetten waardoor je een betere verbinding maakt met je publiek, er meer bezoekers op je website zullen komen en je posities in de zoekmachines zullen stijgen.

Copywriting service aanvragen

Copywriting is een vak apart. Gelukkig het mijne. Laat mij je helpen met je bizz...