Voor wie is bloggen interessant?

Bloggen? Dat is toch helemaal niet voor mij weggelegd. Wie ben ik dan om over mijn business te vertellen? Wat willen mensen nu weten over:

 • de bakker op de hoek
 • hun favoriete restaurant
 • de (web)shops waar ze hun producten kopen
 • hun zorgverzekering
 • hun vakantiebestemming deze zomer
 • of de miljoen andere zaken waar mensen interesse in hebben

En waarom dan wel?

Voor elk bedrijf, merk of (bekend) persoon is bloggen interessant. Om meerdere redenen zelfs. Het is namelijk de beste manier om een band met je doelgroep op te bouwen én organisch te stijgen in de zoekmachines.

Door regelmatig te bloggen laat je zien dat je ergens kennis over hebt. Bloggen zorgt daarmee automatisch voor autoriteit. Google houdt op haar beurt weer van deze autoriteit. Wie regelmatig (kwalitatieve) blogs plaatst op de website en via social media, zal dat dan ook zeker terugzien in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Een duidelijke win-win voor iedereen dus. Bloggen met me?

De feiten

Geschreven blogs
1820
Top 5 posities in Google
554
Unieke bezoekers op blogposts
3593428
Gem. aantal woorden per blog
675

Bloggen met Tony

Bloggen dus. Regelmatig boeiende content plaatsen op je website. Ik verzorg het voor je. Wat je business ook is.

In mijn portfolio kun je zien dat ik over de meest uiteenlopende onderwerpen heldere en creatieve teksten op papier weet te zetten. Met hogere posities in de zoekresultaten tot gevolg.

Neem via de knop contact met me op en ontdek hoe we dankzij het bloggen je onderneming naar een hoger plan kunnen trekken.

 

Hoe werkt mijn blogservice precies?

Bloggen met mij is tof. Je kunt namelijk veel kanten met me uit. Wil je bijvoorbeeld zelf de onderwerpen aanleveren zodat ik er een leuk verhaal over kan schrijven? Top! Heb je liever dat ik op zoek ga naar interessante onderwerpen en zoekwoorden die we als blog kunnen gebruiken voor je business? Ook goed. 

Je kiest bij mij helemaal zelf hoe we de samenwerking aangaan. Jij kiest de frequentie (dagelijks, wekelijks of maandelijks) en kunt daarbij rekenen op een vaste prijs per blogpost. Je weet van tevoren dus altijd waar je aan toe bent en zo is bloggen toegankelijk voor iedereen. 

In een aantal steekwoorden wat je kunt verwachten van mijn blogservice:

 • Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse blogposts voor je business
 • Zelf onderwerpen kiezen of mij laten onderzoeken
 • Een vaste prijs per blog
 • Meedenkend over SEO, interne linkstructuren en conversie
 • Altijd 100% uniek geschreven content voor jouw website
 • Ideaal voor kleine ondernemers, maar ook voor 'de grote jongens'

Zij bloggen al met mij

copywriting partners
copywriting partners
online copywriting portfolio tony wassenaar

Waarom ik bloggen zelf erg leuk vind

"Bloggen is één van de leukere dingen van copywriting. Zeker als je de vrije hand krijgt en een wat lossere schrijfstijl kunt hanteren. Je spreekt de bezoekers toch min of meer één op één aan. Mooi om te zien wat het geschreven woord dan nog steeds voor een impact heeft op de mens en op een website. Bloggen is wat dat betreft de ideale manier van communiceren met je doelgroep. En nog goed voor Google ook. Wie schrijft die blijft. Misschien hoorde je 'm al eerder. Hij geldt nog steeds onberispelijk. Al moet je natuurlijk wel kwalitatieve content plaatsen. Aan B%llcrap heeft niemand wat. Zeker Google en haar bezoekers niet..." - Tony Wassenaar

blogservice

Dit is wat ze zeggen over mijn blogservice:

“Teksten schrijven is een vak apart, maar bij Tony heb je daar geen zorgen over.
Hij schrijft teksten van grote kwaliteit en weet hoe hij jouw ideeën in tekst kan omzetten. Denkt met je mee en voorziet je ook nog eens met prima feedback.
Kortom, een creatieve tekstschrijver die het vak als geen ander verstaat!”

Richard RRichard.nl

“Ik kan Tony Wassenaar van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatieve teksten die ruim voldoen aan onze eisen binnen het afgesproken tijdstip. Het gaat je goed!”

Necip Necmar.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Door de prettige samenwerking hopen we nog lang te kunnen genieten van van zijn diensten.”

Jeroen Dik.nl

“Tony is erg creatief met het schrijven van teksten. Over elk onderwerp weet hij een interessant en goed stuk te schrijven. De communicatie verloopt soepel en Tony komt zijn afspraken altijd na. Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt en snel verwerkt. Dus twijfel niet en laat Tony het doen!”

Dzevad Pukoo

“Vanaf de eerste teksten die Tony me stuurde wist ik direct dat dit een samenwerking voor langere duur zou worden. Waar het ook over gaat, Tony verdiept zich echt in het onderwerp en schrijft een fijne en prettig leesbare tekst.”

Ricky Brixion

“De teksten van Tony dekken altijd de juiste lading. Een tekst op een website is pas perfect als deze voldoet aan de eisen van de user en zoekmachines. Tony begrijpt dit als geen ander.”

Mike Vindy & Clickonline

“Voor kwalitatieve, heldere SEO teksten is Tony mijn man! Op de afgesproken datum kan je er vanuit gaan dat de teksten netjes worden aangeleverd. Eventuele feedback wordt direct opgepakt. Een creatieve copywriter nodig? Twijfel niet en laat Tony het doen!”

Robin RRobin.nl

“Tony is in mijn ogen de beste copywriter van Nederland”

Sasha SAM Online Marketing & Webdesign

Tony. Help mij mijn bedrijf ook groeien middels jouw blogservice...

Diensten die hier goed bij aansluiten

SEO copywriting

SEO copywriting, zoekmachine optimalisatie oftewel: schrijven voor zoekmachines zodat je website beter gevonden wordt op het internet. Als SEO copywriter schrijf ik 100% SEO PROOF teksten die helpen om met je website hoger in Google te komen.

Copywriting

Copywriting. Het is m’n liefde. M’n passie. Hetgeen ik het liefste doe, maar vooral waar ik goed in ben. Op dagelijkse basis schrijf ik voor de meest uiteenlopende klanten diverse copy. Het zijn teksten die raken. Pakken. Enthousiasmeren en converteren.

Blogservice

Met mijn blogservice help ik jou op (vooraf afgesproken) periodieke momenten blogs online te zetten waardoor je een betere verbinding maakt met je publiek, er meer bezoekers op je website zullen komen en je posities in de zoekmachines zullen stijgen.

Webdesign
Met mijn netwerk van webdesigners kan ik een op maat gemaakte website leveren voor je producten of diensten.
Social Media
Social Media is onmisbaar. Ik kan je helpen je social media profielen te beheren en content te plaatsen die aansluit bij je doelgroep.
Online vindbaarheid
Zoekmachine optimalisatie. Maar ook branding van je merk of product. Laat mij en m'n netwerk er voor zorgen dat je online gezien wordt!

Blogservice aanvragen

Blogservice of een andere dienst aanvragen?