Voordat we verder gaan...

Waarom ik dit vraag?

Ik vertel je graag specifiek wat ik voor je kan betekenen.

Voor partners in de online marketing heb ik namelijk andere mogelijkheden dan voor particulieren en andere bedrijven.

Dus klik op de knop of lees hieronder verder.

SEO teksten
SEO copywriting, zoekmachine optimalisatie oftewel: schrijven voor zoekmachines zodat je website beter gevonden wordt op het internet. Als SEO copywriter schrijf ik 100% SEO PROOF teksten die helpen om met je website hoger in Google te komen.

Lees verder

Copywriting
Copywriting. Het is m’n liefde. M’n passie. Hetgeen ik het liefste doe, maar vooral waar ik goed in ben. Op dagelijkse basis schrijf ik voor de meest uiteenlopende klanten diverse copy. Het zijn teksten die raken. Pakken. Enthousiasmeren en converteren.

Lees verder

Blogservice
Met mijn blogservice help ik jou op (vooraf afgesproken) periodieke momenten blogs online te zetten waardoor je een betere verbinding maakt met je publiek, er meer bezoekers op je website zullen komen en je posities in de zoekmachines zullen stijgen.

Lees verder

Webdesign
Met mijn netwerk van webdesigners kan ik een op maat gemaakte website leveren voor je producten of diensten.

Lees verder

Social Media
Social Media is onmisbaar. Ik kan je helpen je social media profielen te beheren en content te plaatsen die aansluit bij je doelgroep.

Lees verder

Online vindbaarheid
Zoekmachine optimalisatie. Maar ook branding van je merk of product. Laat mij en m'n netwerk er voor zorgen dat je online gezien wordt!

Lees verder

Ik weet al precies wat ik wil

En kom graag in contact met je om mijn opdracht te bespreken